Despre mine

Salutare tuturor și bine ați venit în ascunzătoarea mea livrescă, un loc unde fiecare cititor pasionat poate găsi o carte, pe care i-ar plăcea să o citească. Eu sunt Alina, o tânără nevăzătoare din România, care a fost fascinată din fragedă copilărie de miturile grecești, basmele Fraților Grimm și de diverse poezii românești. Cu timpul, pasiunea mea pentru literatură a început să crească și m-a urmat pe parcursul școlii, a facultății și după aceea ca un prieten imaginar care m-a făcut să trăiesc mii de vieți într-una singură doar prin deschiderea unei cărți și bucuria adusă de experiența pe care ți-o oferă. Poate că unii dintre voi mă știu de pe eLitere.ro, site-ul prietenei mele Elena, unde am scris timp de trei ani diverse tipuri de articole; dar acum mi-am găsit un loc confortabil pe Internet , care îmi reflectă personalitatea, creativitatea și, bineînțeles, opiniile referitoare la cărțile citite, fie ele vechi sau noi.

Pe acest blog veți găsi recenzii în limbile engleză și română pentru cărți clasice, thriller, romane/ de dragoste, ficțiune istorică, non-ficțiune, cărți pentru copii etc., dar vor fi și cărți aparținând genurilor care îmi plac mai puțin decât cele menționate mai sus; acestea sunt horror/de groază, științifico-fantastic, western/Vestul Salbatic, proză scurtă, biografii și autobiografii. Cum îmi aleg următoarea carte pe care vreau să o citesc? Depinde cel mai mult de starea mea sufletească. Dacă vă place leapșa cu cărți, voi posta răspunsurile pentru unele tag-uri care se potrivesc cu gusturile mele literare, iar mai rar, am în plan să iau interviuri autorilor care îmi plac sau altor blog-eri de carte despre procesul de scriere al unei cărți sau despre cărțile lor preferate.

Dacă doriți să ținem legătura sau să îmi recomandați o carte, găsiți butoanele rețelelor de socializare mai jos sau îmi puteți trimite un mesaj direct pe blog. Bucurați-vă de această călătorie livrescă și lectură plăcută!